
If you ate today, thank a farmer!
Mat växer inte i butiken – den odlas och föds upp här.
Bakom varje måltid finns jord, djur och människor som varje dag arbetar för att maten ska nå ditt bord.
På vår gård, mitt på Östgötaslätten, fortsätter vi en tradition som gått i generationer: att vårda marken, ta hand om djuren och bidra till en trygg och hållbar matproduktion.
Svensk grisproduktion med högsta krav på djurhälsa
Vi är stolta över att föda upp grisar i Sverige där man följer strikta djurhälsolagar och kontroller, som hör till de hårdaste i världen. Tack vare ett förebyggande arbete och god djurhållning kan vi också hålla en av världens allra lägsta användningar av antibiotika.
Gården är Smak-certifierad, vilket innebär att vi lever upp till höga krav på kvalitet och trygghet i hela produktionen. Som en smittsäkrad besättning följer vi också noga regler för vem som får besöka gården – allt för att hålla våra djur friska och trygga.
Girlpower
I tredje generationens händer drivs vår helintegrerade grisgård vidare – nu av oss fyra starka kvinnor, alltid med omtanke och närvaro genom hela djurens resa. Samtidigt bär vi med oss nya mål och målsättningar för framtiden, för att utveckla gården vidare med samma ansvar och engagemang.